JUST NU! - UPP TILL 10% PÅ UTEMÖBLER

Mirius – en webbutik för möbler, allt för hem & trädgård

Oavsett vad du letar efter har Mirius allt! Förutom att vi är en möbelaffär på nätet, är vår webbshop också en plats där du hittar parasoll & trädgårdsmöbler. Vårt mål är att göra våra produkter tillgängliga för alla genom att hålla våra priser låga. På så sätt kan alla uppleva Mirius jackpotkänsla.

Prisvärt och trendigt

På Mirius vet vi att trendigt inte behöver betyda dyrt. Detta gör oss till den perfekta möbelaffären på nätet för alla. På vår kampanjsida som inkluderar våra dagliga och veckovisa erbjudanden, hittar du alltid de bästa artiklarna till ett konkurrenskraftigt pris.  

Fri frakt på alla produkter

För att göra det ännu enklare, levereras alla produkter gratis till ditt hem.

Till skillnad från fysiska butiker, där du ofta måste vänta veckor eller till och med månader på en ny soffa, levererar Mirius alla dina produkter (ja, inklusive möbler!) Inom några arbetsdagar. På så sätt kan du snabbt njuta av dina nya inköp.

Upplev bekvämligheten med online-shopping på Mirius

Shopping när det passar dig, det är den stora fördelen med en webbutik. Betala med den betalningsmetod som du vill. Du kan betala med Visa Card, MasterCard, Klarna Konto och Klarna Faktura. Vi ser sedan till att dina produkter levereras så snabbt som möjligt!